В същото време не мина и предложението на БСП -

...
В същото време не мина и предложението на БСП -
Коментари Харесай

СОС не прие план-сметката за почистване за догодина frognews.bg

В същото време не мина и предлагането на Българска социалистическа партия - такса битови боклуци за физически лица за 2023 година да бъде понижена с 15%.

 

Ето какво написа по този мотив ръководителят на СОС Георги Георгиев в персоналния си профил във Facebook: " За страдание най-важният документ за възстановяване на качеството на въздуха – проект сметката за чистотата на града за 2023-а година стана жертва на евтини партийни игрички. Изумен съм, че обезпечените пари за потвърдено положителни ограничения не получиха поддръжка от съветниците от Българска социалистическа партия, Демократична България, " Патриоти за София “ и самостоятелния Борис Бонев.

 

Борис Бонев написа в своя профил във Facebook:

 

Безпрецедентно - бюджетът за разчистване на София беше отритнат за първи път!
Разпадащото се болшинство на ГЕРБ в СОС не съумя да събере поддръжка за това над 260 млн.лв. от нашите пари да бъдат безотговорно раздадени за още претъпкани кофи и псевдомиене на улици!

От години ни се изяснява, какъв брой доста се правело за чистотата, а София очевидно става все по-мръсен. Днес, Фандъкова и сянката ѝ, ръководителят на СОС, имаха наглостта да изясняват, че това били политически и предизборни борби. Не, това е отбрана на парите на софиянци, с цел да не изтичат към почистващи компании, благосъстоятелност на хора с прякори, които никой не управлява. Нека това е урок за самозабравилото се болшинство, което 17 години ръководи София все едно им е бащиния. Е, това време завърши.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР