В САЩ внезапно почина 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си

...
В САЩ внезапно почина 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си
Коментари Харесай

Трагедия! Почина млада звезда от Холивуд и Бродуей ВИДЕО

В Съединени американски щати ненадейно умря 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си възраст, тя към този момент бе доста известна актриса. На 6-годишна възраст Лоръл играе на Бродуей и то в популярната режисура на „ Котка върху парещ ламаринен покрив “.



По-късно тя взе участие във филми, а нейни сътрудници са такива звезди като Скарлет Йохансон, Кристен Стюарт, Стив Карел, написа The New York Times.



Лоръл Григс също по този начин взе участие в известни американски телевизионни планове, сериали и във кино лентата на Уди Алън „ Социален живот “.



Роднини на актрисата оповестиха, че повода за гибелта е астматичен припадък. Лекарите се пробвали да спасят момичето, само че не съумели, написа Usa.one.



Лоръл се е борила с астмата в продължение на към две години, сподели татко й Анди Григс пред CNN. Въпреки че тя изглеждала добре месеци наред, татко й е прецизирал, че той непрекъснато я е водил на медицински прегледи.



Лоръл е била буйна по отношение на кариерата си и е подготвяла съществено осъществяванията си.

„ Тя в никакъв случай не се задоволяваше с постигнатото, постоянно репетираше придвижвания и нови неща “, споделя татко й. Когато той й предложил да се отпусне и да си почива, тъй като е научила добре функциите си, тя казвала: „ Тате, не доста хора получават подобен късмет “.



Потребителите в обществените мрежи и почитателите на киното са шокирани от неочакваната кончина на младата звезда. Под фотографията, която Григс разгласява в Instagram единствено преди 2 седмици, те оставят своите съболезнования.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР