В САЩ видяхме, че шоубизнесът може да влезе в политиката.

...
В САЩ видяхме, че шоубизнесът може да влезе в политиката.
Коментари Харесай

Харалан Александров: Ако прокуратурата се провали с Баневи, напрежението в държавата ще ескалира

В Съединени американски щати видяхме, че шоубизнесът може да влезе в политиката. Доналд Тръмп стана прочут като реалити звезда и актьор в щатите. У нас има място за шоументите в политиката, само че би трябвало да внимаваме да не се превърнем в реалити страна. Един политик би трябвало да може да балансира сред сухия технократ и индивида, който показва с възприятие за комизъм това, което прави ".

Това съобщи пред BGonAir общественият антрополог Харалан Александров. Той разяснява и арестите на семейство Баневи и на Десислава Иванчева. Самият Александров имал 10 души в страната, които са потърпевши от предприемачите. Той предизвести, че в случай че те не бъдат наказани, ще ескалира напрежението в обществото и още веднъж хората ще стартират да гледат черно-бяло.

" В момента виждаме по какъв начин Десислава Иванчева е представяна като една нежна дама, която лежа в ареста поради неприятните предприемачи. Обществото нали това точно искаше да вижда - политици и богати хора зад решетките, само че даже и по-късно, стартира да дава заден ход и си споделя " чакай, чакай, дали е отговорен индивидът ", разяснява общественият антрополог.

Той напомни, че през 2018 година сме станали очевидци на още един абсурд - екологията. " Министърът на околната среда и водите не е отговорен, макар че той първи беше упрекнат за мръсния въздух, който дишаме.

Оказва се обаче, че от една страна желаеме чист въздух, а от друга - не сме склонни да се разделим със старите си таралясници ", съобщи Александров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР