В САЩ Siggi`s Dairy, която произвежда кисело мляко в исландски

...
В САЩ Siggi`s Dairy, която произвежда кисело мляко в исландски
Коментари Харесай

10 000 долара обещават на човек, който издържи един месец без смартфон

В Съединени американски щати Siggi`s Dairy, която създава кисело мляко в исландски жанр, дава обещание да заплати 10 000 $ на хора, които вземат участие в 30-дневна стратегия за " цифрова детоксикация " - възпиране от потребление на смарт телефон за един месец. Условията на състезанието бяха оповестени на сайта на компанията.

Всеки американски жител на възраст над 18 години може да опита да получи премия. Желаещите да вземат участие в програмата за цифрова детоксикация на Siggi би трябвало да попълнят и изпратят онлайн формуляра до сряда, 31 януари, съобщи USA Today. Трябва да предоставите вашето име и фамилия, имейл адрес, страна, да потвърдите, че сте над 18 години и да изпратите завладяващо есе на тематика „ Защо се нуждаете от цифров детокс в живота си и по какъв начин ще ви повлияе позитивно “.
 Siggy Dairy Company Плакат за конкурса Siggi`s Dairy
Всички спечелили ще бъдат известени по имейл в четвъртък, 15 февруари. В допълнение към паричната премия, спечелилите в надпреварата могат да разчитат и на няколко спомагателни награди:
калъф за смартфон;старомоден флип телефон;предплатена SIM карта за един месец;Тримесечна доставка на кисели млека Siggi`s.
„ Целта на надпреварата е да покаже на хората изгодите от отказването от цифровите технологии с вярата, че това ще им помогне да стартират нови здравословни навици от Нова година... Вярваме в силата на елементарния живот с по-малко разсейвания. Едно от най-големите разсейвания в живота ни през днешния ден „ Това е телефонът “, се споделя в уеб страницата на надпреварата.

Siggi`s Dairy създава исландско кисело мляко или skyr, доста гъст и компактен млечен артикул с консистенция нещо приблизително сред елементарното кисело мляко и сиренето. Съдържа 3-4 пъти повече протеини от елементарното кисело мляко от магазина. Има кисело-млечен, само че в това време блудкав усет.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР