В САЩ са на изчерпване някои оръжейни системи от висок

...
В САЩ са на изчерпване някои оръжейни системи от висок
Коментари Харесай

В САЩ са на изчерпване някои оръжия и боеприпаси предназначени за Украйна

В Съединени американски щати са на привършване някои оръжейни системи от висок клас и муниции, предопределени за прекачване в Киев, оповестиха за CNN трима американски чиновници, които са директно осведомени със обстановката.

Напрежението по отношение на запасите от оръжия – и способността на индустриалната база на Съединени американски щати да се оправи с търсенето – е едно от основните провокации пред администрацията на Байдън, защото Съединени американски щати не престават да изпращат оръжия за милиарди долари на Украйна, с цел да поддържат битката й против Русия. Един от чиновниците в администрацията на Байдън заяви, че запасите от избрани системи „ понижават “ след съвсем девет месеца на интензивни доставки за Киев, защото Съединени американски щати имат „ лимитирано количество “ непотребни ресурси, които могат да изпратят на Украйна.

Сред оръжейните системи, за които има особена угриженост, са 155-милиметровите артилерийски муниции и портативните системи за противовъздушна защита Stinger, осведоми CNN.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР