В САЩ няма криминални обвинения към Нексо. Подписали са споразумение

...
В САЩ няма криминални обвинения към Нексо. Подписали са споразумение
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Едно кюлче от чекмеджето на Борисов е колкото две дарения от Нексо

" В Съединени американски щати няма престъпни обвинявания към " Нексо ". Подписали са съглашение за санкция, че техен артикул прави нарушаване на локалните регулации. А тукашната прокуратура иззема картини, арестува и впрочем пиар акции. Вече сме го виждали и с други ", това разяснява журналистът Иван Бакалов във Facebook.

Той акцентира сероизната разлика в дейностите на българските и американските прокурори. За Бакалов това е следващ образец за двойния стандарт и разпъването на " прокурорски чадър ", като напомня и случая с чекмеджето на Бойко Борисов. " Картини на стената са закононарушение, а кюлчета в чекмеджето не са ", написа журналистът. Той споделя и следното:

" И глашатаите на Борисов се задавиха да изясняват какви бандити са от Демократична България, че приели подаяние от 140 хиляди лв.. Който не е наясно, да обясня - това подаяние е единствено половинка от едно кюлче, което се вижда в чекмеджето на Борисов.

Там надничат няколко по 250 грама (цена към 280 хиляди лв. всяко) и едно кюлче от 1 кг. злато (1,1 млн.). Пачките настрана. Когато е най-пълно, са над 2 млн. евро.

Само едното кюлче издънва данъчната декларация на Борисов и декларацията му за имущество пред Сметната палата. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР