В САЩ не друг, а президентът Доналд Тръмп нарече страната

...
В САЩ не друг, а президентът Доналд Тръмп нарече страната
Коментари Харесай

Тъжни дни за Западната демокрация! Този Запад, не е онзи, към който вдигнахме очи 1989 г

В Съединени американски щати не различен, а президентът Доналд Тръмп назова страната си Бананова Република. Има съображение индивидът откакто ръководещите се готвят да му сложат белезници. Белезници на президента на Велика Америка! Кой взима сходно безумно решение? Естествено определен от Сорос прокурор на районно равнище - Ален Браг.

Какво проваляне възкликна във Fox News губернаторът на Флорида Рон Де Сантис. Ами падението е още по огромно, губернаторе, че позволявате спонсора на ръководещата Демократическа партия Джордж Сорос да избира прокурорите на Америка! Както самият той се похвали обществено през август предходната година - прогресисти трябвало да бъдат.

Точно като ФБР, чийто връх на прогресизъм бе конфискуването на Дипломатическия паспорт на Доналд Тръмп. И то от вкъщи му в негово неявяване. Уж Велика Демокрация, а докара дипломатическа делигитимация на президент - нещо небивало в историята на страната.

Както и със зверската цензура в Туитър да се прикриват аферите на фамилия Байдън в Украйна преди президентските избори.

Днес Америка е затънала от небивала престъпност, инфлация и безконтролна имиграция. Хората от Ню Йорк бягат към Флорида и Тексас, а там към този момент се приказва за Тексит - референдум за обособяване от Вашингтон.

Защо е рисков Тръмп?

Защото назова войната в Украйна полуда, която ще спре за 24 часа, закани се да почисти Белия дом от военолюбци, глобалистите и джендъристи. Защото е за отбрана на християнските полезности, против износа на народна власт и цветни революции.

Във Франция, посочена като образец за народна власт, демокрацията бе занулена. Пенсионната възраст, която касае всеки французин, бе вдигната без решение на Народното събрание. Заобиколен бе Народното събрание, заобиколена бе демокрацията. Франция пламна в същинския смисъл на думата отпред с античното кметство на Бордо.

Днес Национална стачка сковава страната, студентите са на улицата. Дори демократичните медии пишат, че Макронизмът е в рецесия, че Макронизмът не предстои на реформиране.

Има мощни гласове против специфичните елементи за битка с безредиците, използвали несъразмерна мощ узоитреоали излишно доста стачкуващи.

Подкрепата на Макрон е едвам 28%, партията на Льо Пен е първа политическа мощ. За да е цялостен френският политически пейзаж, ще напомня по какъв начин хиляди мароканци възпламениха френското знаме и опожариха Париж и други градове, а в Монпелие биха френските почитатели след мача. Интеграция в деяние - е това е народна власт.

Германия, да не остане по обратно, наруши десетилетието неписано предписание - изборните правила да се дефинират с консенсус или най-малко с 2/3 болшинство. Сега ръководещите, доминирани от Зелените, ограничиха мажоритарното гласоподаване за да ударят десницата в Бавария и Левицата в някогашното Германска демократична република. ЗЕЛЕНА ДЕМОКРАЦИЯ! При това Студена народна власт - температурата в хотелите януари бе 15 градуса, депутати заседаваха с палта.

В Холандия Рюте реши да изтрепе добитъка, мирише на Зелените. Фермерите направиха партия и заедно с тракторите го победиха на изборите.

В зората на Демокрацията изпяхме страхотни песни с велики текстове на Сашо Петров. Една започваше по този начин: " Вдигни очи, виж този свят! "

Вдигнах и го видях, този Запад, не е оня Запад, към който вдигнахме очи 1989 година

Източник/автор:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР