В САЩ Лоника Дилард от Санта Моника беше арестувана в

...
В САЩ Лоника Дилард от Санта Моника беше арестувана в
Коментари Харесай

Свалиха от самолет и арестуваха жена, която псуваше и ръмжеше на пътниците ВИДЕО

В Съединени американски щати Лоника Дилард от Санта Моника беше задържана в Лас Вегас за псувни и ръмжене на пасажери в полет на Spirit Airlines.

Инцидентът е станал предишния месец. Жената беше изведена от самолета и задържана за това, че щракала със зъби и крещяла на хората. Тези фрагменти са снимани от пасажери в самолета и оповестени в обществените мрежи. Видеото стана вирусно.
Spirit at its finest….

Лоника Дилард беше арестувана на 23 март поради несъответствуващото й държание на борда на полет на Spirit Airlines от интернационалното летище Хари Рийд в Лас Вегас, пише Daily Express US. Полицията дойде на Терминал 1, откакто екипажът на полета и контролерът на изхода желаеха американката да бъде арестувана. Контролерът също сподели на чиновниците, че Дилард няма право да резервира различен полет на Spirit Airlines. Те описаха дамата като разрушителна и представляваща опасност за другите пасажери.

Според отчета Дилард ругаела и ръмжала на други пасажери и членове на екипажа, до момента в който чакала самолетът да излети.
 Пътник на аероплан изръмжа на хората, жена беше извадена от полета, извадена от самолета, любознание, пасажерът беше задържан, тя крещеше на хората Пътничката се държала несъответстващо и уплашила останалите хора Снимка: TikTok  Пътник на аероплан изръмжа на хората, жена беше извадена от полета, извадена от самолета, любознание, пасажерът беше задържан, тя крещеше на хората
Служителката на самолетната компания също по този начин споделила на полицията, че се пробвала да вразуми дамата, само че тя отказала да й сътрудничи и почнала да крещи и да я наскърбява. Това е повода за позвъняването до 911.

Стюардеса на борда на самолета сподели на полицията, че е видяла Дилард да щрака със зъби на други пасажери покрай нея, като прави придвижване, като че ли ги хапе.

Двамата чиновници, които дойдоха за американката, умерено и учтиво й обясниха, че би трябвало да напусне мястото си до пътеката и да излезе от самолета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР