В САЩ лекар е починал две седмици, след като му

...
В САЩ лекар е починал две седмици, след като му
Коментари Харесай

Лекар почина в САЩ, проучват дали причината е ваксината срещу коронавирус на Pfizer

В Съединени американски щати доктор е умрял две седмици, откакто му е била сложена имунизацията на Pfizer, написа Daily Mail, като цитира брачната половинка му.
Съпругата на починалия Хайди Некелман съобщи, че 56-годишният ѝ брачен партньор Грегъри Майкъл е бил имунизиран на 18 декември и е умрял 16 дни по-късно. " Според мен гибелта му е на 100 % обвързвана с имунизацията. Няма друго пояснение ", сподели Некелман, съобщи БГНЕС.
 Трима румънски лекари се заразили с ковид след имунизация Трима румънски лекари се заразили с ковид след имунизация
Трима лекари от клиничната болница за инфекциозни заболявания " Виктор Бабеш " в западния румънски град Тимишоара са диагностицирани с COVID-...
По думите ѝ, Майкъл е водил деен метод на живот, не пушел и в доста редки случаи пиел алкохол. Освен това проучванията преди слагането на имунизацията посочили, че при него не са открити болести.
Три дни след имунизацията мъжът вижда червени петна по ръцете и краката си, което демонстрира подкожен кръвоизлив. След обзор лекарите открили изострен дефицит на тромбоцити.
На Майкъл е сложена диагноза идиопатична тромбоцитопенична пурпура - заболяване, при което тялото приема тромбоцитите за непознати тела и алармира на далака да ги унищожи. Лекарите се пробвали да спасят сътрудника си, само че на 3 януари мъжът умрял от мозъчен кръвоизлив, още преди да се подложи на интервенция.
Пресслужбата на Pfizer акцентира, че компанията изследва гибелта на лекар Грегъри Майкъл. Специалистите на компанията подчертаха, че към този момент не е доказана директна връзка сред имунизацията и гибелта на лекаря.
 Европейски Съюз упорства договорите за ваксини да се пазят в загадка Европейски Съюз упорства договорите за ваксини да се пазят в загадка
Европейският съюз ще резервира в загадка детайлностите по договорите си с производителите на ваксини против COVID-19, до момента в който договаря с тях,...
Ваксината BNT162b2 ( " Комирнати " ), създадена от американската компания Pfizer и нейния немски сътрудник BioNTech стана първата ваксина против COVID-19, утвърдена от Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР