В САЩ има нови призиви за политически действия за по-голям

...
В САЩ има нови призиви за политически действия за по-голям
Коментари Харесай

Двете масови стрелби в САЩ подновиха призивите за по-строг оръжеен контрол

В Съединени американски щати има нови апели за политически дейности за по-голям надзор над притежанието на оръжие след втора смъртоносна всеобща пукотевица за седмица, осведоми Агенция Франс Прес.

Вчера . Само преди

Като цяло американците поддържат стягане на контрола над оръжията. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън също поддържа по-строги ограничения, само че републиканците са твърдо срещу. Те са малцинство, само че преглеждат сходни дейности като нарушение правото им да носят оръжие.

За през днешния ден е планувано чуване по тематиката в Комисията по правни въпроси към Сената на Съединени американски щати.

" За повторно за седмица нашата страна се изправи пред зараза от принуждение с огнестрелно оръжие . Твърде доста фамилии на прекалено много места са принудени да понесат тази безкрайна болежка и страдалчество ", разгласи ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси.

Според нея нужни са дейности за попречване на сходни закононарушения.

Миналия месец Байдън съобщи, че желае Конгресът да прокара закони, които ще изискват предварителни инспекции преди да бъде разрешено закупуване на оръжие и налагане на възбрана продажбата на някои оръжия.

Тази администрация няма да чака идната всеобща пукотевица, с цел да насочи този апел, сподели Байдън.

По-рано този месец Камарата на представителите прокара две ограничения, които имат за цел да усилят инспекциите при продажбата на оръжие и да се затворят някои малки врати в законите.

Днес чуването в сенатската комисия ще е първото от поредицата за изследване на оферти за понижаване на насилието с огнестрелно оръжие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР