В САЩ две жени на бензиностанция се опитаха да заредят

...
В САЩ две жени на бензиностанция се опитаха да заредят
Коментари Харесай

Две американки се опитаха да заредят Tesla с бензин ВИДЕО

В Съединени американски щати две дами на бензиностанция се пробваха да заредят с бензин електромобил Tesla Model 3. Друг водач се опита да им помогне, само че те не го послушаха. Видеото е публикувано в YouTube канала RED Delta.

Въпреки обстоятелството, че електрическите коли наводниха цялата планета, към момента има хора, които не са подготвени за тях. Например тези две американки, които не схващат по какъв начин работят електрическите коли.

Жените дълго търсиха похлупак на резервоара за бензин на Tesla Model 3. Първо се пробваха да го изпълнят с бензин през резервоара за миене на предното стъкло.

Случаен водач, който почнал да снима, споделя на дамите, че колата им е електрическа, тъй че не се нуждае от гориво. След което те започват да спорят и не престават да търсят капачката на резервоара.

Американките откриха порт за зареждане в задната част на колата. Те обаче взеха решение, че това е непотребен конектор, тъй че го пренебрегнаха.

В края на видеото дамите въпреки всичко взеха решение да налеят бензин в резервоара за миене на предното стъкло. Как приключва всичко това, остава загадка...

Посмейте се:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР