В САЩ 29-годишна жена на име Джей купила бургер от

...
В САЩ 29-годишна жена на име Джей купила бургер от
Коментари Харесай

Жена намери мистериозно хапче в бургера си, извика полиция ВИДЕО

В Съединени американски щати 29-годишна жена на име Джей купила бургер от веригата заведения за бързо хранене Wendy`s и намерила в него хапче, след което се обадила в полицията. 

Момичето, което работи като здравна сестра, разгласява видео в TikTok, в което демонстрира непредвидена находка. Видеото й е гледано повече от 1,6 милиона пъти след публикуването му.

„ Това е неприемливо “, написа момичето към клипа. Във видеото американката сподели полуизяден бургер на Уенди, в който между питките се вижда блестящо синьо хапче.

„ В лошотия ми бургер има проклето хапче “, сподели Джей.

Жената се обърнала към админа на заведението, който тръгнал да се разправя със чиновниците, след което изхвърлил храната в кофата за отпадък и се извинил на клиентката, пише Daily Dot.

Американката описа, че пристигнала в заведението за бързо хранене с децата си и след случилото се прекарала няколко часа в болничното заведение, с цел да се увери, че са добре.

По-късно момичето разгласява друго видео. Тя сподели, че се свързала с полицията поради хапчето, което забелязала в храната си. В последна сметка служителите на реда открили, че то е изпуснато инцидентно от един от чиновниците на институцията.

" Бях полудяла. Но постъпих вярно, като извиках полиция, те ревизираха мястото ", сподели тя.
Replying to @go to rehab update for everyone who had something postive to say

Много консуматори показаха поддръжката си за дамата и подчертаха, че случилото се е неприемливо. Други бяха възмутени, че чиновник на ресторанта е забелязал неналичието на хапчето, само че не е предизвестил никого за това.

„ Хубаво е, че всичко приключи добре “, написа един коментатор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg