В САЩ 20-годишната стриптизьорка Грейс Спунамор се е опитала да

...
В САЩ 20-годишната стриптизьорка Грейс Спунамор се е опитала да
Коментари Харесай

Пияна стрийптизьорка се опита да съблазни полицай след ПТП ВИДЕО

В Съединени американски щати 20-годишната стриптизьорка Грейс Спунамор се е пробвала да съблазни служител на реда, който я арестува за шофиране в нетрезво положение. За това пише Daily Star.

Момичето се блъснало с колата си в различен автомобил и потеглило с висока скорост, само че било видяно и спряно от внимателен служител на реда.

Когато служител на реда Доминик Демедал я спрял на пътя, Спунамор се пробвала да флиртува с „ красивото “ ченге - този миг е уловен от камерата за наблюдение към униформата на служителя на реда. Когато служителят на реда я попитал дали има нещо в себе си, очевидно пияната танцьорка предложила той „ да я претърси доста бързо “. По-късно, когато е поканена да влезе в полицейската кола, тя му предложила да посети клуба, в който работи. Момичето е ескортирано до полицейското ръководство.

" Ще ме удариш с електрошок? Направи го. Харесва ми... ", казала младата танцьорка.

Американката карала наследник буик, за който има издадена заповед за закононарушение, когато служител на реда Демедал я забелязал да кара с превишена скорост. След като видял момичето да се блъска в друга кола, служителят на реда я подгонил и в последна сметка я спрял.

Според служителя на реда дамата изглеждала объркана, неразбирала думите си и имала кръвясали очи, само че отрекла да е била в нетрезво положение. По-късно тя е признала, че е изпила " две двойни чаши " текила, до момента в който е била на посетители на другар, преди да седне зад кормилото.



Снимка: Youtube/Real Body Cams

След като е разпитана от втори служител на реда, Спунамор признала, че в действителност е консумирала шест разнообразни питиета.

В последна сметка тя споделила на двамата служители на реда, че работи като стриптизьорка. Твърди се, че Спунамор също се е изплюла в лицето на втория служител на реда, макар че този миг не е бил уловен на видео.

Грейс Спунамор е била арестувана за превишена скорост, шофиране в нетрезво положение и нахлуване над чиновник. Тя също по този начин е упрекната в най-малко едно обвиняване за тормоз, включващ телесна щета.



Разпоредителното съвещание по делото е планувано за 18 септември, а наказателният развой ще стартира на 2 октомври.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР