В Сърбия втори ден на траур след двете масови стрелби.

...
В Сърбия втори ден на траур след двете масови стрелби.
Коментари Харесай

"Не нося отговорност за нападението": Това заяви бащата на обвиняемия 13-годишен за масовата стрелба в Сърбия

В Сърбия втори ден на печал след двете всеобщи стрелби. Прокуратурата повдигна обвинявания против бащата на 13-годишното момче, което умъртви девет души в начално учебно заведение.

Пред съда бащата отхвърли да носи отговорност за нападението. Той е упрекнат в тежко посягане против общата сигурност, за което може да получи 12 години затвор.

Незаконно притежавани оръжия могат да бъдат предадени в полицията без последствия до 8 юни

Това е най-тъжният Гергьовден в Сърбия. Тишината е на всички места. Тъга, болежка, деца, семейство и система са думите, които ще чуете на всяка крачка. Вече втори ден знамената са свалени, а 10 от 16-те жертви са заровени през днешния ден. Разказваме част от техните истории.

Само месец преди животът му да бъде лишен 14-годишният Андрия печели влиятелна музикална премия с авторската комбинация, наречена " Емоция ". Синът на Тамара е бил измежду най-хубавите другари на надарения Андрия.

„ Загубеното не може да се възвърне, красивите деца ги няма. Всички бяха примерни “, споделя тя.

След няколко часово търсене обвиненият причинител е арестуван

За изгубените детски фантазии припомнят оставените пред оградата на учебното заведение балетни обувки. Те са в памет на 13-годишната Касия Митрович, копнееща за огромната сцена. В знак на респект към пазача на учебното заведение, жителите на Белград го нарисуваха като Супермен.

В навечерието на всеобщата пукотевица, 13-годишният Коста е бил на рожден ден дружно със своите жертви. Ученици описват, че е бил добре признат, което опонира на неговата версия. До момента полицията е задържала 25 души поради смешки и прослава на всеобщите убийства.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР