В Сърбия може да се появи руска военна база, която

...
В Сърбия може да се появи руска военна база, която
Коментари Харесай

В Сърбия може да се появи руска военна база

В Сърбия може да се появи съветска военна база, която ще извършва разнообразни разследващи задания и ще следи покрайнината

Това твърди съветския боен специалист и историк Борис Юлин, както оповестява Lenta.ru, необятно четен съветски портал, благосъстоятелност на Сбербанк от 2020 година, съобщи Фокус.

Извънредният и пълномощен дипломат на Русия в Белград Александър Боцан-Харченко, написа порталът, към този момент приказва за това, заявявайки, че „ съветските военни бази в Сърбия са върховен въпрос на тази страна “.

Освен това, както прибавя той, това е проблем на самата Русия.

„ Що се отнася до взаимния филантропичен център, той съществува и действа за реагиране при рецесии при положение на филантропична злополука “, показва Боцан-Харченко.

Военният специалист Юлин показва, че не е напълно ясно каква ще е изгодата от военната база в Сърбия.

„ Факт е, че базите се намират наоколо до зони на вероятни военни дейности. Но в Сърбия териториално тя ще бъде изцяло откъсната от Русия и отвред заобиколена от страни от Европейски Съюз и частично от страни от НАТО. Не е ясно по какъв начин в този случай е допустимо концентриране на сили и застраховане на сигурността въз основата “, показва Юлин.

Единствената допустима цел на основаването на сходно оборудване, съгласно този съветски специалист, е „ разследваща задача и наблюдаване на околното пространство “, или по-точно - събиране на разследващи данни.

Той също по този начин прибавя, че „ Европейският съюз може да стартира да възприема Сърбия като евентуален източник на опасност при положение на спор “, което няма да има доста приятни последствия за Белград.

По-рано министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин, припомня съветският портал, съобщи, че Сърбия е самостоятелна страна и не желае да се намесва в споровете на Русия и Запада и изключително не желае да стане „ пехота на НАТО “.

„ Ако желаете да се придържате към териториалната целокупност и суверенитет като най-съществен принцип в интернационалната политика, както аз мисля, че е, напуснете Сърбия. Първо оттеглете признанието на Косово, по-късно кажете: „ Извинете, Сърбия е единна, сгрешихме, че ви бомбардирахме, съжаляваме за всичките ви деца, които убихме, съжаляваме, че ви причинихме това, започнете с коригирането на своите неточности “.

„ Не би трябвало да желаете от Сърбия да бъде пехота на пакта НАТО, да влезе в спор с Русия “, съобщи Вулин при започване на юли, като акцентира, че влизането във войната не е алтернатива.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР