В Сапарева баня се състоя среща на местните жители с

...
В Сапарева баня се състоя среща на местните жители с
Коментари Харесай

Среща на гражданите с кандидатите за кмет и общински съветници от Възраждане в Сапарева баня

В Сапарева баня се състоя среща на локалните поданици с претендентите за кмет на Общината и общинските съветници, издигнати от “Възраждане ”. На нея бяха изложени вижданията и целите, върху които ще работят, в случай че им бъде гласувано доверие на локалните избори.

Ангелина Станоева – претендентът за кмет на общината ще работи за опазване на детските градини и учебни заведения, които не престават да бъдат закривани с усилени темпове. Според Станоева би трябвало да се акцентира и на възстановяване на локалната инфраструктура, с цел да бъдат изискванията по-добри както за сапаревци, по този начин и за туристите и гостите на общината. Освен това тя уточни и като неотложен казуса с бездомните кучета в общината.

Людмил Коляндов, трети в листата на “Възраждане ”, уточни, че ще работи върху възстановяване изискванията за спорт и най-много за основаване на условия за подобен измежду децата, както и връщане на позициите на футбола в общината.

Асен Панков, най-младият в листата желае да сътвори условия и инфраструктура за пазарен ден, който да подтиква локалните производители, а също ще работи върху концепцията за разделно преработване и справяне на казуса с противозаконните сметища.

Андрей Атанасов, четвърти в листата за общински съветници уточни, че неговите цели ще са свързани с развиването на туристическия отрасъл в региона, както и за генерално възстановяване на изискванията за живот в общината.

Оля Коляндова пък съобщи, че желае да акцентира върху основаването на работни места измежду групата на трайно безработните, както и, че ще даде приоритет върху образованието, бидейки учителка през целия си умишлен живот.

Всички единомислещо се сплотиха върху концепцията, че би трябвало да се работи върху по-прозрачно ръководство на общинския бюджет, открита политика на търговете, публичните поръчки и противоположна връзка с жителите на общината.

“Възраждане ” е с номер 42 в бюлетината.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР