В съответствие с правилата - така посланикът на Украйна у

...
В съответствие с правилата - така посланикът на Украйна у
Коментари Харесай

Посланикът на Украйна у нас с коментар за решението на партиите

В сходство с разпоредбите - по този начин посланикът на Украйна у нас - Виталий Москаленко дефинира решението на партиите при откриването на 48-ото Народно заседание да не бъдат поканени посланиците на Русия и Беларус . Преди да стане ясно, че депутатите няма да съберат единодушие за видеообръщение от Зеленски, Москаленко съобщи, че украинският президент е подготвен да откликне.

„ Ако партиите решат да поканят президента Зеленски да направи едно изявление на откритието или в идващия ден, естествено той на драго сърце ще направи това ”, посочи посланикът на Украйна пред. 

Твърденията на съветските служби, че България има пръст във взривяването на Кримския мост, посланикът на Украйна дефинира като нечиста сделка.

„ Въобще считам това за неуместно, цялостна нелепост, на която се споделя хибридна война ” , сподели още Москаленко.

По думите му тематиката се употребява за вътрешно-политически цели.

Що се отнася до оръжията, посланик Москаленко се надява този път 48-ото Народно заседание да реши да помогне на Украйна.

„ Силно се надявам, че българския парламент ще одобри едно такова решение, което напълно не значи въвличането, както някои споделят, на България във войната ”, посочи той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР