В съответствие с неотдавнашната съдебна заповед, издадена в четвъртък, Комисията

...
В съответствие с неотдавнашната съдебна заповед, издадена в четвъртък, Комисията
Коментари Харесай

Изслушването по делото между Coinbase и SEC ще се проведе по-рано от очакваното

В сходство с неотдавнашната правосъдна заповед, издадена в четвъртък, Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) би трябвало да даде отговора си на отбраната на Coinbase на 13 юли.

Датата на чуването е планувана по-рано от в началото плануванаъа, както се оповестява, заради новаторската тактика за отбрана на Coinbase. Борсата показа първичния си отговор много по-рано, 40 дни преди крайния период на 7 август.

Съгласно регулациите SEC е длъжна да отговори на отбраната до 13 юли. Според информацията комисията е поискала удължение на периода с три работни дни поради празниците на 4 юли, което е било позволено от съда.

Освен това съдът преобразува конференцията по предварителното произвеждане в конференция по предварителното искане и датата беше изместена от 24 август на 13 юли в 17:00 ч. българско време.

По време на предварителната конференция прокурорът или юристът на отбраната показва съответен въпрос, по който съдът да се произнесе преди правосъдния развой.

В отговора на Coinbase против жалбата на SEC се твърди, че няколко от монетите, упоменати в жалбата на SEC, не попадат под юрисдикцията на Комисията.

Coinbase ползва тактика за отбрана против SEC, представяйки обстоен отговор преди време, за да реализира решение по исковата молба. Този метод е разказан като “ ” от юридически специалист.

Според писмо от правния консултант на Coinbase борсата е показала голям брой защитни причини в отговор на жалбата на SEC. В писмото също по този начин се твърди, че има фундаментален проблем в делото на SEC, който ръководителят е признал преди две години и който би трябвало да даде право на Coinbase да получи решение по пледоариите.

В него се твърди, че предметът на делото не попада в обсега на пълномощията на SEC.

Според някои крипто запалянковци, прилагайки тази тактика за ранен отговор, Coinbase има за цел да показа на съдията подкрепящи документи посредством своя отговор.

Съдебното съвещание на 13 юли, управлявано от арбитър Катрин Полк Файла, ще дефинира дали Coinbase може да продължи да преглежда настояването си.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР