В съобщението се посочва, че при проверка на щатното разписание

...
В съобщението се посочва, че при проверка на щатното разписание
Коментари Харесай

Тайно преназначили зам.-министри за шефове на дирекции в МОСВ

В известието се показва, че при инспекция на щатното разписание на министерството е открито, че някогашните зам.-министри Славея Стоянова и Илияна Тодорова са си пазели местата като държавни чиновници.

Без да бъде оповестено, те са били освободени като заместник-министри и възобновени надлежно като шефове на дирекциите “Управление на отпадъците и запазване на почвите” и “Управление на водите”, се споделя още в известието, в което не се прецизира по кое време тъкмо са осъществени измененията. Но наподобява това е станало преди назначението на служебно държавно управление от президента Румен Радев.

Случаят с някогашната шефка на организацията по вложения Десислава Трифонова е още по-куриозен. Оказва се, че след нейното уволняване преди два дни, тя тутакси почнала работа в Държавна фирма „ Земеделие “. Оказва се, че там й пазили място три години. В същото време като началник отговорник по вложенията, Трифонова не докара един лев в интерес на страната, че въпросната дама е сестра на Марио Трифонов – индивидът на Делян Пеевски и „ Библиотекарския “ кръг в службите за сигурност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР