В съобщението на Генералния щаб се посочва, че е била

...
В съобщението на Генералния щаб се посочва, че е била
Коментари Харесай

Силите на Киев са отблъснали руските атаки към 16 населени места

В известието на Генералния щаб се показва, че е била възпряна съветската атака в региона на Благодатне, в източната част на Донецка област, до момента в който съветската военна компания " Вагнер " твърди, че е открила надзор над селото.

 

Според украински източници, настъплението на съветските сили към Бахмут се ускорява. Четирима цивилни са били убити, а 17 са потърпевши при съветските офанзиви в Донецка област в събота.

 

Анализите на американския Институт за проучване на войната демонстрират, че евентуално съветски бойци заемат местата на изтощените наемници от „ Вагнер “ в подготовка за уверено нахлуване към Бахмут. Кадри от бойните дейности свидетелстват, че в региона работят съветски въздушно-десантни подразделения.

 

Един човек е бил ранен при съветски обстрел в Харковска област през последното денонощие, нанесени са вреди на жилищни здания. Атакувани са седем общини в Сумска област, като са наранени жилища и публични здания.

 

Новите наказания, оповестени от Киев по отношение на съветски и беларуски компании, включват разнообразни ограничения като блокиране на активи, ограничение на комерсиалните интервенции и прекъсване на преноса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР