В съобщение, озаглавено Това не е отговорът на петицията, на

...
В съобщение, озаглавено Това не е отговорът на петицията, на
Коментари Харесай

Съжаляваме, Вейдър, Белият дом няма да построи Звездата на смъртта

В известие, озаглавено „ Това не е отговорът на петицията, на който се надявате “, Белият дом най-сетне отговори на настояването да се обезпечат средства за построяването на Звездата на гибелта.

До всички поддръжници на Вейдър – съжаляваме, само че администрацията на Барак Обама е извънредно ясна по този въпрос – тя „ не поддържа взривяването на планети “.

Както евентуално може да предположите, сумата за построяването на Звездата на гибелта е толкоз голяма, че към нея са прикрепени 15 нули. От практична позиция това е план, който тази година просто няма да бъде утвърден, 

Същевременно Белият дом употребява случая да ни напомни за всички огромни галактически стратегии, които се организират сега – Международната галактическа станция, марсохода на Червената планета, телескопите, откриващи нови планети и вероятността за нова пилотирана задача до Луната.

 „ Ако решите да вършиме кариера в региона на науката, технологията, инженерството или област, обвързвана с математиката, Силата ще бъде с нас! Помнете, че мощта на Звездата на гибелта, способна да унищожи планета или даже цяла звездна система, е незначителна пред тази на Силата. “, допълват от Белия дом.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР