В съобщение на Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна

...
В съобщение на Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Какво постигна Русия след 25 дни война

В известие на Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна се споделя, че към 20 март съветските войски не са изпълнили задачата да доближат административните граници на областите Донецк и Луганск, да обсадят Киев и да открият надзор над Левобрежна Украйна (Полтавска, Черниговска, елементи от Киевска, Сумска и Черкаска области).

Според украинската страна, съветските войски са съумели отчасти да реализират задачата си в оперативния регион на Донецк и да запазят сухопътния кулоар в южната част на Херсонска, Запорожка и Донецка области. Същевременно съветските войски, не престават да нанасят въздушни удари по цивилни цели в Мариупол, по-специално по металургичния цех „ Азовстал ”. Градът се щурмува от западните и източните околности към централната част.

Две ракети, изстреляни от територията на Беларус, избухнаха в област Ровно, оповестява сътрудник на The Insider. Според източници от Министерството на защитата на Украйна, вследствие на ракетния удар са починали минимум двама души, още няколко са ранени, като броят на жертвите...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР