В съобщение, изпратено до медиите, държавното обвинение се похвали в

...
В съобщение, изпратено до медиите, държавното обвинение се похвали в
Коментари Харесай

Прокуратурата се похвали с 14 месечна присъда за участник в банда за убийства и побои

В известие, изпратено до медиите, държавното обвиняване се похвали в петък, че е сключило съглашение с Николай Ташев-Чирпанския, който е получил 14 месечна присъда, откакто се е признал за отговорен за това, че от 2004 до 2014 година е взел участие в проведена незаконна група за убийства, побои и рекет, а от март до юли 2014 година е управлявал група за разпространяване на опиати във Варна и Златни Пясъци.

В началото на 2015 година зам.-главният прокурор, а в този момент шеф на следствието Борислав Сарафов даде конференция, на която съобщи, че са били разкрити три убийства - на предприемача Борислав Манджуков в София, както и на строителните бизнесмени Наталия и Митко Дамянови.

" Тази проведена група и членовете й са привлечени като обвинени за присъединяване в проведена незаконна група, занимаваща се с наркоразпространие, надзор върху проституцията и силови дейности като мокри поръчки. Групата е рязала уши, пръсти, чупила е ръце, крайници и е правила убийства, палежи, изнудвания. Двама от членовете на тази група са привлечени като физически причинител и помощник за убийството на Борислав Манджуков на 24 март 2014 година Галин Минчев-Жорко е притеглен като причинител, негов помощник е бил Николай Тошев-Чирпанслинския, посочи той.

Ръководителят на проведената незаконна група е приел за осъществяване и убийството на бизнесмена Дамянов, брачната половинка му е паднала като косвена жертва. 30 000 евро е било платено за убийството на сем. Дамянови ", сподели тогава Сарафов. Тъй като Чирпанския е бил арестуван по време на разследането, той надали ще лежи повече от половин година в пандиза.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР