В съня ви могат да ви посетят ваши починали близки.

...
В съня ви могат да ви посетят ваши починали близки.
Коментари Харесай

Сънища за починали близки

В съня ви могат да ви посетят ваши умряли близки. Често такива сънища са огромна разтуха за хората, защото в тях можете още веднъж да контактувате с хората, които сте обичали.

Някои хора се плашат, когато сънуват умряли близки, защото считат, че това е неприятен знак. Някои даже стигат до там, че мислят, че по този метод умрелите ги предизвестяват, че скоро ще удари и техният час. Това постоянно води до нервни положения.

Смята се, че умрелите близки се пробват да контактуват с нас чрез сънищата, в които ни се явяват. Затова в никакъв случай не би трябвало да се притеснявате, в случай че сънувате умрял непосредствен.

Той се появява в съня ви, с цел да ви поддържа, да ви накара да се чувствате по-уверени в личните си сили. Ако близкият ви се пробва да ви каже нещо в съня ви, това е обръщение, обвързвано с бъдещето. С помощта на тази информация можете да избегнете неприятно събитие.

Ако умрелият ви се яви във тип, който ви плаши, това е просто отражение на личния ви боязън от гибелта, който би трябвало да преодолеете благодарение на този сън.

А в случай че видите в съня си околните си, от които бягате, това значи, че изпитвате скрупули, че не сте им обръщали задоволително внимание, когато са били живи. Това продължава да ви изтезава. Затова е добре да запалите една свещичка за душата на умрелия ви непосредствен.

 Призраци

Ако виждате в съня си близкия си, който прави нещо, което не е правил в никакъв случай приживе, това е предизвестие, че би трябвало да измененията проектите, които сте си създали. В противоположен случай ще се неуспехите.

Ако сънувате умрелите си близки, които честват, това е знак за неотдавнашен триумф, който ще постигнете с помощта на старания, които вашите близки са положили приживе.

Ако в съня ви околните ви са смутени или се карат, това значи, че ви предстоят компликации, провокирани от личното ви лековерие.

Когато сънувате умрелите си близки по-млади, в сравнение с са били през последните години, когато сте контактували с тях, това е доста добър знак. Това значи, че ви следва огромен триумф.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР