В самото начало на месеца научихме, че Xiaomi може да

...
В самото начало на месеца научихме, че Xiaomi може да
Коментари Харесай

Ще видим ли тази камера в Samsung Galaxy S22 Ultra

В самото начало на месеца научихме, че Xiaomi може да стане първата марка, основала смарт телефон с 200-мегапикселова камера. Но слуховете мълчаха по отношение на периода на осъществяване на тази упоритост.
 Xiaomi и изтеклата информация за смарт телефон със 192-мегапикселова камера
192 мегапиксела в смарт телефон за първи път

Xiaomi не се майтапи

За сметка на това в този момент разполагаме с информация от корейския PulseNews, съгласно която Samsung също се готви да направи сходен скок, като този път се прецизира, че това ще се случи през януари.

Става въпрос за идния Samsung Galaxy S22 Ultra, който съгласно корейската медия ще се появи при започване на 2022 година и ще свети с 200-мегапикселова камера, артикул на взаимните старания на Samsung и Olympus.
 Снимка 538768

В обявата се загатва още, че моделът ще е с петорна камера, а и дизайнерът Technizo Concept към този момент са сглобили илюстративни изображения на S22 Ultra.
 Снимка 538767

Друг забавен (но изцяло очакван) факт за идния флагман е, че съвместимостта с S Pen още веднъж ще е измежду екстрите му. В случая обаче по-важният въпрос е дали този път стилусът ще бъде включен в комплекта.
 Снимка 538766

Отговор най-вероятно ще получим през идните месеци, през които може би ще разберем и дали Xiaomi ще успее да пусне своя смарт телефон с 200-мегапикселова камера преди януари.
 MWC 2021, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G и кой е най-хубавият смарт телефон тази година
Това е най-хубавият смарт телефон за 2021 година

Да спечелиш измежду сериозна конкуренция

Важно е да помним също, че изложената информация за Galaxy S22 Ultra не е публично доказана от Samsung и при появяването си действителният телефон може да е с разнообразни характерности.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР