В Съединените щати трима души бяха хоспитализирани, след като малък

...
В Съединените щати трима души бяха хоспитализирани, след като малък
Коментари Харесай

Самолет се разби върху жилищна сграда СНИМКИ

В Съединените щати трима души бяха приети в болница, откакто дребен аероплан се разруши в жилищна постройка в Тексас. Според управляващите случаят е станал малко преди обяд локално време, в неделя, 23 юли, когато двуетажна къща в Джорджтаун е била празна.

Тримата души на борда на Beech BE35, двама пасажери и водачът, са получили пострадвания без заплаха за живота и са били изписани от болничното заведение същия ден, заяви полицейското ръководство в Джорджтаун.

" Те бяха в много положително положение, поради случилото се. Жертвите бяха уплашени, не разбираха какво се случва. Изглеждаха доста комплицирани. Помогнахме им да слязат от балкона. Опитаха се да скочат през дупка в покрива. "
 Самолетът се разруши в къща, аероплан, жилищна постройка, повреда, самолетна злополука, пробил покрива, има жертви, пасажери, водач  Снимка: Georgetown Texas Fire Department
Междувременно пожарната работа в Джорджтаун написа във Facebook, че сега се работи на мястото на злополуката в блок 500 на North Wood Drive.

„ Националният съвет за сигурност на превоза (NTSB) ще стартира следствие този следобяд. Екипите ще останат на мястото, с цел да окажат помощ “, продължава изказването.

Представители на пожарната демонстрираха и фотоси от мястото на злополуката, на които се виждат елементи от самолета, стърчащи от покрива, пише Daily Star. На мястото на злополуката има екипи на пожарната.

Полицейските чиновници издадоха предизвестие с молба хората да заобикалят региона към мястото на злополуката заради продължаващо следствие.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР