В Съединените щати мъж, прекарал COVID-19, се оплака на лекарите

...
В Съединените щати мъж, прекарал COVID-19, се оплака на лекарите
Коментари Харесай

Мъж, който се възстанови от COVID-19, се оплака, че членът му е с 4 см по-къс

В Съединените щати мъж, прекарал COVID-19, се оплака на лекарите от проблеми с ерекцията и съкращаване на пениса с 4 см

30-годишен американец твърди, че е прекарал тежък COVID-19 през лятото на 2021 година След като се е излекувал, е имал проблеми с ерекцията, а пенисът му се е скъсил с 4 см.

„ Пенисът ми се сви. Преди да се разболея, беше по-голям от междинния размер, не голям, само че несъмнено по-голям от естественото. Очевидно това се дължи на съдово увреждане и лекарите наподобява считат, че ще е за непрекъснато. Нещо такова не би трябвало да бъде от изключително значение, само че това мощно повлия на увереността ми и на качествата ми в леглото “, споделя американецът, поискал анонимност по явни аргументи.

Специално за британския таблоид The Sun уролог изясни, че еректилната дисфункция може да докара до понижаване на пениса, при което тъканите на мъжкия признак могат да се свият.

Също по този начин, съгласно специалисти вирусът, причиняващ COVID-19, може да проникне в кръвоносните съдове на пениса, причинявайки увреждане

Отбелязва се, че Университетският лицей в Лондон е провел изследване на дълготрайните признаци на коронавирусната зараза , идентифицирайки 203 разнообразни признака при пациенти от 56 страни.

Според констатациите, оповестени в списанието Lancet’s EClinicalMedicine, 15% от мъжете се оплакват от еректилна дисфункция след прекаран COVID-19, а понижаване на тестисите или пениса се следи при 5% от оздравелите пациенти.

Инфо: The Sun

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР