В Съединените щати демократите печелят мнозинство в Камарата на представителите,

...
В Съединените щати демократите печелят мнозинство в Камарата на представителите,
Коментари Харесай

Междинни избори в САЩ: Републиканците задържат своя контрол в Сената

В Съединените щати демократите печелят болшинство в Камарата на представителите, а републиканците - в Сената. Това сочат първите прогнози на американските медии за резултатите от гласуването на междинните избори за конгрес.

Вижте още какво сподели във видеото журналистът Младен Петков.

Републиканците задържат своя надзор в Сената, само че за първи път от 8 години наподобява демократите си връщат контрола в Камарата на представителите.

От тези 435 места - 185 са в ръцете на демократите, 175 в ръцете на Републиканската партия. 360 от общите 435 места са оповестени, само че все пак може да се каже, че демократите имат болшинство в Камарата на представителите. Така те ще могат да управляват Федералният бюджет, ще могат да стартират всевъзможни следствия благодарение на комисии, ще могат да блокират законопроект на републиканците.

Демократите, да вземем за пример, могат да усилят парите за следствието на Милър за съветска интервенция в изборите и дали някой от компанията на Доналд Тръмп е бил намесен.

Това, което се случи на изборите, може да промени целия политически звук, тъй като без взаимни отстъпки по основни закони, може да се стигне до застой. Републиканците държат Сената, демократите се чака да имат болшинство в Камарата на представителите. И в двете камари би трябвало да одобряват закона, с цел да влезе в действие. Затова би трябвало да има компромис.

Екзитполовете демонстрират, че опазването на здравето и миграцията са били главните тематики в съзнанието на гласоподавателите, когато са подавали вота си.
 В Съединени американски щати гласуването на междинните избори завърши в множеството щати В Съединени американски щати гласуването на междинните избори завърши в множеството щати
В Съединените щати изборният ден е към края си. Първите прогнози на медиите са, че демократите ще съумеят да завоюват болшинство в Камарата на предста...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР