В Съединените американски щати мъж отиде на парти за Хелоуин

...
В Съединените американски щати мъж отиде на парти за Хелоуин
Коментари Харесай

Кървав Хелоуин! Мъж стреля на парти: десетки ранени и двама убити

В Съединените американски щати мъж отиде на празненство за Хелоуин и започна да стреля. В резултат на това има жертви и ранени. 

Инцидентът се случил в Ybor City, Тампа, Калифорния. В неделя незнаен мъж разкрил пукотевица на празненство и умъртвил двама души. Други 18 са ранени, съобщи The Sun на 29 октомври.

От локалното полицейско ръководство към този момент оповестиха, че обвиненият за стрелбата е арестуван.

" Въпреки че следствието продължава, наподобява, че спор сред две групи е ескалирал в пукотевица. 19 души са били откарани в околните лечебни заведения, където една от жертвите е умряла ", се споделя в изказването.

Един от потърпевшите е умрял намясто от раните си.

Между другото, очевидци на нещастието на празненството за Хелоуин означиха, че този ден са чули най-малко 30-40 детонации. DJ Brian Dow, който участва на събитието, също показа някои детайлности.

„ Завърших своя DJ сет и когато се канех да изляза през вратата, стрелецът се появи, изпразвайки най-малко 2 пълнителя, евентуално 30-40 патрона “, се споделя в обявата.

Една от потребителите на обществената мрежа X (бивш Twitter) означи, че всичко се е случило за секунди. Тя и приятелите й били шокирани, само че в последна сметка съумели да изоставен празненството без последици.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР