В съдържателно отношение не успя, всъщност даже и опит не

...
В съдържателно отношение не успя, всъщност даже и опит не
Коментари Харесай

Цв. Гълъбова за Караянчева: Точно тази ли, чийто собственик я нарече ПКП, ще дава съвети на новите депутати?

В съдържателно отношение не съумя, в действителност дори и опит не направи – евентуално заради умствения си потенциал, да надскочи нормалното за гербавите титани на мисълта равнище, т.е. поредност от безумни и празни клишета, изговорени с откровена подигравка и съвсем гальовно и благо състрадание към новите парламентаристи. Отношението й е от вида " Абе, те са дребни, по тази причина са палави и вършат белички, но ние нали сме опитни и мъдри, им прощаваме ".

Тази посестрима на продуктите, които е произвеждала години наред, въобще не осъзнава, че в действителност от устата й не излиза слово, което кардинално е облекло на мисълта - а такава няма, а излиза едно кухо и стържещо дрънкане. Същото като блъскането в кофпомтата, с цел да излезе вода в маркуча и да гаси пожара. Е, тук не се лее вода, а думи. В нашата просвета се назовава логорея. Всъщност логореята може да е доста симпатична, да те развесели. Докато словоблудстването на Караянчева е извънредно неприятно, дори непоносимо и съвсем гнусно. Точно тази ли ще дава препоръки на новите депутати. Тази ли, която нейният притежател назова ПКП. Сега щяла да поучава дружно с още неразбирателство - синът на наколенковия Нидал Алгафари. И синчето е младо, само че очевидно опитно, че чак и препоръки ще дава. Тате да му даде едни наколенки, че да не си одраска коленцата. Те гербавите единствено това могат - да пълзят и ще са му нужни.

Та, караянчевата булка със стържещия си гласец и отвратителното МЕ-кане на края на думите - работиме, вървиме и така нататък, очевидно ще споделя кое да е отпредЕ и кое отзадЕ. И посъветва новият министър председател да отива в наводнените региони. Тая нищо не сподели, само че и никой не я попита, дали пък днешните тежки последици там не се дължат на кражбите на ръководството, част от което е била - какъв брой пътища, мостове и въобще инфраструктура са построили там, какъв брой пъти са ремонтирани, по какъв начин са поддържани коритата на реките и така нататък

Ум няма, само че разум раздава. Тази семпла женица не трябва да се демонстрира по тв приемника. Резилите й ги знаем. Редно беше да се прибере в Кърджали, да си изтрие профилите в обществените мрежи и да се отдаде на внуците си, пък като минат 5-7 години да стартира обществено да се появява - на селския площад, с цел да са позабравили хората, че е ПКП.

Тя е доста жалка и тъжна картинка. Като всички гербоидни калинки и марокански скакалци, които в напълно обозримо бъдеще ще получат заслуженото за грабежа на България, за срама да ни ръководят толкоз елементарни и нагли едногънкови създания на два крайници. За прогонените от България наши деца и внуци. Ще си платите всичко, Видовден иде!!!

Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР