В съботната вечер, на 22-ри май, кметът на Асеновград доктор

...
В съботната вечер, на 22-ри май, кметът на Асеновград доктор
Коментари Харесай

Асеновград изпрати по червения килим на славата първите си зрелостници

В съботната вечер, на 22-ри май, кметът на Асеновград лекар Христо Грудев поздрави персонално всеки един от зрелостниците, на ПГ по ХВТ " Свети Димитрий Солунски ". По време на тържествения обред за изпращане на зрелостниците градоначалникът им връчи папирус с обръщение, честити им завършването и им пожела: " На добър час! ".

 В изискванията на пандемия: Къде ще честват зрелостниците баловете си тази година? В изискванията на пандемия: Къде ще честват зрелостниците баловете си тази година?
Въведените поради COVID-19 противоепидемични ограничения у нас и неяснотата по кое време още веднъж ще отворят заведенията за хранене местят абитуриентските балове...
Младите хора на Асеновград минаха по аления килим на славата и поеха по пътя на живота. Това бе първото учебно заведение от випуск 2021 година, което отпразнува сполучливото привършване на междинното обучение.

Ето и посланието, което лекар Грудев насочи към всички завършващи в община Асеновград.

До зрелостниците
от образователните заведения
на територията
на община Асеновград

 

Скъпи, зрелостници, от випуск 2021 година в община Асеновград,

С извънредно неспокойствие се обръщам към Вас в един от най-трепетните и дълго чакани мигове в живота на всеки човек! Настъпи денят, в който Вие поемате по пътя на живота. През миналите 12 години полагахте труд и старание. Преминахте през наслади и тествания на волята. За да чуете през днешния ден последния учебен звънец, който Ви дава знак за раздялата с детството и подсказва за бъдещите отговорности.

Предизвикателствата и приключенията занапред предстоят пред Вас. Вярвайте във опциите си, с цел да достигате житейските победи с лекост. Продължавайте да мечтаете и да превръщате задачите и проектите си в действителност. Не забравяйте, че в начинанията си постоянно ще имате поддръжката на своите родители и близки, както до момента сте получавали ентусиазъм от учителите си. Тук е моментът да кажа, че община Асеновград също ще бъде Ваш сътрудник и дружно ще пишем книгата за бъдещето на града, тъй като бъдещето - това сте Вие - младите и образовани хора.

Където и да пътешествате, постоянно носете в сърцето си духа на родния край. Запазете детското у себе си и по-често обръщайте взор обратно към приятелите от учебно заведение - Вашите съученици и учители. Трудете се, усъвършенствайте уменията си, следвайте ритъма на сърцето си и развивайте гениите си. Нека днешният ден се трансформира в паметен празник за Вас, изживейте го пълноценно! Желая Ви на добър час и сполучлива реализация в житейския Ви път!

 

С почитание:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР