В събота във фризьорски салон в Тексас възниква спор относно

...
В събота във фризьорски салон в Тексас възниква спор относно
Коментари Харесай

Мъж простреля фризьор заради подстрижката на сина му

В събота във фризьорски салон в Тексас поражда спор по отношение на подстрижка, който за малко да се окаже гибелен. Разстроен татко прострелва чиновник на фризьорски салон в Кати, Тексас, откакто синът му останал неудовлетворен от подстрижката, която получил.
13-годишното момче се подстригало рано в събота, след което се върнало във фризьорския салон с татко си.
Служителят е в устойчиво положение. Въпреки че фризьорът коригирал прическата на момчето гратис, бащата се скарал с него на паркинга пред салона и го прострелял. Бащата към момента се търси.
"Заподозреният е негър мъж, а автомобилът му евентуално е Honda Accord " оповестиха от шерифската работа на окръг Харис.
Властите приканиха мъжа да се съобщи самичък. "Смятам, че е налудничаво някой да простреля различен човек поради подстрижка, " споделя детектив Уолъс Уаят пред KHOU.
"Най-притеснителното е, че 13-годишният наследник на обвинения е станал очевидец на всичко това, което го прави съизвършител и той би трябвало да ни опише какво тъкмо се е случило.
Бащата също знае, че би трябвало да се съобщи и да опише какво се е случило. Дори и единствено с цел да даде добър образец и да каже: "Сгреших. Трябва да потвърждавам нещо на сина си. Ето по този начин се оправят нещата ", добавя Уаят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР