В събота сутринта, около 07:00 часа, до полицията във Варна

...
В събота сутринта, около 07:00 часа, до полицията във Варна
Коментари Харесай

Серия от грабежи във Варна, в някои случаи - със заплахи и сила

В събота сутринта, към 07:00 часа, до полицията във Варна е постъпил сигнал за това, че в игрална зала, незнайно лице е направило опит да отнеме наличните все още оборотни пари, като е използвал закани и мощ.

След извършено следствие на случая е открито, че причинител на действието е Й.И. (21 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи, неосъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Повдигнато му е обвиняване.

В петък пък, към 01:00 часа, от незаключена хотелска стая, незнайно лице е направило обир на чанта, съдържаща мобилен телефон и 50 лева, благосъстоятелност на 72-годишна жена. Установено е, че причинител на действието е Д.А. (40 г.) от с. Житница, прочут на Министерство на вътрешните работи, неосъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Повдигнато му е обвиняване.

Малко по-късно, към 06:20 часа, в региона на автобусна спирка «Явор», незнайно лице е направило обир на чанта, съдържаща портмоне, карти за пътешестване и извършване на покупки, благосъстоятелност на 79-годишна жена. Като причинител на действието е установен  И.И. (57 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи, неосъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. 

Разкрит е причинителят на обир на мобилен телефон, станал на 11.04. на бул. «Цар Освободител», когато незнайно лице отне мобилен телефон, благосъстоятелност на 20-годишен мъж. Извършител на действието е Е.Д. (25 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР