В събота стана ясно, че легендарната рок група Rolling Stones

...
В събота стана ясно, че легендарната рок група Rolling Stones
Коментари Харесай

Мик Джагър ще претърпи сърдечна операция, отмениха турнето на Rolling Stones

В събота стана ясно, че именитата рок група Rolling Stones отсрочва идното си турне в Съединени американски щати и Канад а, а през вчерашния ден беше доказано, че Мик Джагър би трябвало да претърпи хирургическа интервеция , описват от Vesti.bg

На 30 март групата разгласява публично изказване, в което в началото се споделя, че вокалистът се нуждае от лекуване :„ Извиняваме се на всички за породеното стеснение, само че бихме желали да окуражим всички почитатели да запазят билетите си, тъй като те ще бъдат годни за пренасрочените дати. Мик беше посъветван от докторите да се подложи на лекуване и да се качи на сцената, откакто е изцяло възстановен”.

 Мик Джагър Getty

По-късно същия ден Джагър отговори на слуховете с послание от личните си профили в обществените мрежи :

„ Извинявам се на всички наши почитатели в Съединени американски щати и Канада, които към този момент се бяха сдобили с билети. Мразя да ви отчайвам по този метод. Съкрушен съм от обстоятелството, че би трябвало да отменим турнето и ще се постарая да се върна колкото се може по-скоро на сцената. И още един път, оправдавам се надълбоко на всички”.

 Мик Джагър Getty

Вчера от Rolling Stone потвърдиха, че Мик Джагър би трябвало да се подложи на интервенция за промяна на сърдечна клапа. Очаква се артистът да се възвърне изцяло в къс период.

Феновете поддържат своя обичан вокал, а под изявленията му в обществените мрежи има хиляди мнения като „ Мик, няма потребност да се извиняваш. С теб сме!” и „ Обичаме те толкоз доста, Мик. Не се тревожи за нас, а се погрижи за себе си!”

Не пропускайте нашия нов раздел ОФЕРТИ, в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР