В събота ще разговаряте по финансови въпроси с мъж от

...
В събота ще разговаряте по финансови въпроси с мъж от
Коментари Харесай

Работа за водолеите, радост за лъвовете

В събота ще разговаряте по финансови въпроси с мъж от вкъщи си или от кръга си родственици. Възможно е да обсъждате разход, който той желае да създадем или заем, който той желае да получи. Домашните ви връзки в събота ще са променливи, заради другите прекарвания, които този ден ще донесе със себе си. Този ден не вещае дълготрайни песимистични настроения, в противен случай някой събития или вести могат да ви създадат прекомерно оптимистични за близкото ви бъдеще. Това ще бъде удобен ден за работа обвързвана със личен бизнес, стопанство или градина. ЛЮБОВ: намесата на жена във вашите връзки ще ви тормози съществено, защото имате някакви подозрения по отношение на искреността на нейните думи или дейности. Ако неотдавна сте претърпяли разлъка в любовта, през днешния ден съответно събитие или вест ще ви покаже че няма връщане обратно.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през днешния ден ще имате мотив за наслада или удовлетворение обвързвано с значими за вас хора или проект. Като цяло това ще бъде един спокоен ден, в който ще се ангажирате с ежедневните си отговорности. Днес обаче е допустимо някой да ви потърси, с цел да показа своите лични проблеми или неприятности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден ще се ангажирате с разнообразни неща, които ще имат връзка с родственици. В събота ще отделите време за забавни диалози с другари. Това ще бъде удобен ден за ангажиране с материални каузи. Неприятностите, които ви тормозят през днешния ден ще намерят позволение през идващите няколко дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден ще имате значим диалог с родственик. Като цяло в събота ще имате повече работа, само че надали нещо ще ви изненада. Днес ще вземете решение, чието осъществяване ще следвате през идващите дни и седмици.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате среща или диалог с жена, с която не живеете в един дом. Днес ще ви разстрои една неприятна вест обвързвана с човек, който познавате. Ще съумеете да извършите дилемите, които сте възнамерявали авансово за дома и фамилията си.

Източник: Astro.velida
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР