В събота ще бъдат доставени бюлетините за втория тур на

...
В събота ще бъдат доставени бюлетините за втория тур на
Коментари Харесай

Чакат в събота бюлетините за балотажа във Видин

В събота ще бъдат доставени бюлетините за втория тур на локалните избори в община Видин. Това провокира тотално комплициране в предварителните графици на Общинската изборна комисия, сподели на конференция ръководителят ѝ Павел Петков.
"За наша неприятна изненада през вчерашния ден получихме имейл от Централна изборна комисия, според който бюлетините за цялата област Видин, в това число община Видин и останалите 7 общини, в които ще има гласоподаване на втори тур, ще бъдат предадени на наши представители в събота, от 8:30 часа. Това провокира тотално комплициране в нашите предварителни графици, защото до момента нормално в събота всичко е готово и в утринните часове стартира разнасянето. "
Очаква се бюлетините да бъдат доставени до 13 часа в събота, след което ще стартира тяхното разпределение по общини и секции.
"Снощи организирахме изключителна среща с представители на община Видин и полицията, преправихме си първичните направления и часове и се надявам, че в събота всичко ще мине наред и в законоустановените периоди ще успеем на всички места да доставим книжата и материалите. Искам да се обърна към членовете на секционни изборни комисии да са пред изборните пространства в събота, от 14:00 часа, с цел да може в точния момент да получат материалите и да приготвят пространствата за изборния ден "
68 200 бюлетини би трябвало да бъдат отпечатани за балотажа в община Видин. На втори тур тази неделя ще се гласоподава за кмет на община Видин, а в пет села - Буковец, Гомотарци, Кутово, Покрайна и Сланотрън и за кмет на обитаемото място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР