В събота президентът Джо Байдън отново е дал положителна проба

...
В събота президентът Джо Байдън отново е дал положителна проба
Коментари Харесай

Отново в изолация! Байдън пак е с COVID-19

В събота президентът Джо Байдън още веднъж е дал позитивна проба за Covid-19, откакто в продължение на няколко дни пробите за вируса бяха негативни, заяви неговият доктор.

79-годишният Байдън не изпитва нови признаци и " продължава да се усеща сносно ", съобщи доктор Кевин О`Конър, представен от Белия дом.

Но все пак той " ще стартира още веднъж строги процедури за изолираност ", написа президентският доктор, прецизира Си Ен Би Си.

Байдън призна за последния си позитивен резултат в туитър, като съобщи, че е безсимптомен, само че ще се изолира " за сигурността на всички към мен ".

" Продължавам да работя и скоро ще се върна ", се споделя в туита на президента.

По-рано О`Конър предизвести за опцията за " отскок " при позитивните резултати от тестванията - събитие измежду дребен % пациенти, които, сходно на Байдън, са употребявали антивирусния медикамент Паксловид като част от лекуването си.

Байдън надлежно е " нараснал честотата на тестванията си, както с цел да защищити хората към себе си, по този начин и с цел да обезпечи ранно разкриване на всяко връщане на вирусната репликация ", написа О`Конър в последната записка, която е оповестена в събота следобяд.
 Джо Байдън е с COVID-19
Джо Байдън е с COVID-19

Американският президент изпитва " доста леки признаци "

Във вторник, сряда, четвъртък и петък президентът е направил негативни проби за Covid, само че в събота сутринта пробата за антиген е дал позитивен резултат. " Това е реалност, съставлява " отскочила " категоричност ", написа лекарят.

Възрастта на Байдън го излага на по-висок риск да се разболее тежко от Covid. Хората над 65-годишна възраст са причина за над 81% от смъртните случаи от вируса, който единствено в Съединени американски щати е умъртвил над 1 милион души , съгласно здравните управляващи.

" Президентът не е изпитал повторна поява на признаци и продължава да се усеща сносно. При това състояние няма причина за обновяване на лекуването в този миг, само че явно ще продължим да го следим от близко ", написа О`Конър.
 Шанхай тества всеобщо за COVID-19
Шанхай тества всеобщо за COVID-19

Девет от кварталите на града и някои по-малки региони ще се подложат на проби в интервала 19-21 юли

" Въпреки това, поради позитивния му тест за антиген, той ще стартира още веднъж строги процедури за изолираност. Както съм заявявал и преди, президентът продължава да бъде доста характерно съзнателен, с цел да защищити всички от изпълнителната резиденция, Белия дом, Тайните служби и други чиновници, чиито отговорности изискват някаква (макар и обществено дистанцирана) непосредственост с него ", написа О`Конър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР