В събота около 19:30 часа, в с. Гроздьово, водачът на

...
В събота около 19:30 часа, в с. Гроздьово, водачът на
Коментари Харесай

Четирима пострадаха по пътищата във Варна и областта за два дни

В събота към 19:30 часа, в с. Гроздьово, лидерът на «Рено» Т.Д. (57 г.) от Варна, по време на придвижване, навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска «Опел». Това оповестиха от полицията в морския град.

Вследствие на случая лидерът на второто МПС (34 година, неправоспособен) е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

В петък към 12:00 часа, във Варна, на ул. «Акад. Андрей Сахаров», лидерът на «Нисан» П.К. (48 г.), локален гражданин, по време на придвижване, не пропуща и блъска велосипедист, пресичаща пътното платно. Вследствие на случая мъжът (57 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

По-късно, към 18:00 часа, във Варна, на бул. «Васил Левски», лидерът на незнаен все още автомобил, лишава преимуществото на мотоциклет «Пиаджо» и става причина за рухването му. Вследствие на случая мъжът (41 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Пак в петък, към 19:20 часа, на пътя от Аксаково за Варна, лидерката на «Шкода» М.Н. (39 г.), по време на придвижване, заради несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на случая дамата получава травми и фрактура на гален, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР