В събота около 19:00 ч. в Районното управление в Павликени

...
В събота около 19:00 ч. в Районното управление в Павликени
Коментари Харесай

Осуетиха гонка с близо 400 души и 160 коли в селскостопанското летище край Павликени

В събота към 19:00 ч. в Районното ръководство в Павликени е получен сигнал за напредване на огромен брой коли от град Левски в посока Павликени, които са се насочили към локалното селскостопанско летище.

Предприети са незабавни дейности и са изпратени полицейски екипи в региона, за недопускане на пътни произшествия и нарушение на публичния ред. Предполага се, че водачите на събралите се 160 автомобила са възнамерявали да вземат участие в по този начин наречените дрифтове.

След намесата на полицията желанията им са предотвратени, прецизираха от полицията, представена от Българска телеграфна агенция.

В хода на инспекцията на част от присъстващите на място водачи на коли са били формирани 11 акта по Закона за придвижване по пътищата, наложени са 14 санкции по фиш, връчени са четири електронни фиша, издадена е една заповед за налагане на насилствени административни ограничения.

Образувано е едно досъдебно произвеждане на мъж, карал след приложимост на наркотични субстанции, той е арестуван за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР