В събота над Източна България ще има временни разкъсвания и

...
В събота над Източна България ще има временни разкъсвания и
Коментари Харесай

Времето: На запад – дъждовно, на изток - слънчево

В събота над Източна България ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността, до момента в който над Западна България тя ще е забележителна и ще има валежи от дъжд, на повече места и по-значителни в следобедните часове и през нощта против неделя. Ще духа до сдържан, в Югоизточна България краткотрайно мощен юг-югозападен вятър, само че в Дунавската низина вятърът краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 2 и 7 градуса, а оптималните от 12-13 градуса във високите полета на Западна България до 19-20 в източните региони от страната.

Над планините ще бъде най-вече облачно с валежи от дъжд, над 1800 метра от сняг. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8 градуса, а на 2000 метра – към 1 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 13 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 7 март слънцето ще изгрее в 06:52 часа и ще залезе в 18:22 часа. Продължителността на деня е 11:30 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР