В събота, на 21 април 2018 г. от 13:00 часа,

...
В събота, на 21 април 2018 г. от 13:00 часа,
Коментари Харесай

В Добрич ще се проведе презентация за възможностите за спортни стипендии в САЩ

В събота, на 21 април 2018 година от 13:00 часа, в Парк Хотел Изида в Добрич ще се организира презентация и безвъзмездни съвещания на организацията Athletes USA. Това е организацията, която оказва помощ на надарени млади спортисти да аплайват за спортни стипендии в американските университети и колежи. Презентацията се провежда от Сдружение “Приятели на Добруджа “ и с поддръжката на Парк хотел Изида.
Athletes USA е водещата в света организация за спортни стипендии в Съединени американски щати с мрежа от 3 000 университета и колежа, и над 22 000 колежански треньора в 22 типа спорт. Централата ни е в Маями, Флорида, където работят над 100 скаута ангажирани с мениджмънта на спортистите-студенти от нашите 30 световни местоположения. От 2014 година организацията Athletes USA има публично посланичество и в България, чийто екип дава отговор за цяла Източна Европа. Офисът ни се намира на Ул. Мърфи №2 в София. До през днешния ден посредством организацията Athletes USA сме изпратили над 2500 студента-спортисти в международен мащаб, като единствено от България са отпътували повече от 70 момчета и девойки.

Когато спортистът е представляван от нас, ние му осигуряваме благоприятни условия, които ще трансформират живота му и ще осъществен мечите му.Ползи и преимущества на колежанския спорт в Съединени американски щати: Колежанският спорт ви дава опция за обучение и спорт на ново, най-високо равнище. Спортистите в университетите и колежите в Съединени американски щати получават достъп до спортни уреди от международна класа, постоянно се състезават пред хиляди фенове и почитатели, множеството от надпреварите и срещите се предават по малкия екран и спортистите получават безвъзмездна спортна екипировка. Повечето университети вършат обилни вложения, с цел да подсигуряват на спортистите си най-хубавите условия за реализиране на техните университетски цели и спортни резултати.
Концепция на колежанския спорт в Съединени американски щати: Концепцията в същността си е доста елементарна – тя обезпечава на надарените спортисти изключителни благоприятни условия за развиване на университетските им и спортни кариери.

Спортната стипендия в един Американски университет може да покрие доста, а от време на време и всички, разноски, които са свързани с приемането на академична степен. В подмяна студентът-спортист съставлява университета в съответния спорт, като по едно и също време с това поддържа положително равнище в класната стая. Понастоящем за близо 3 000 колежански спортни стратегии се състезават към 500 000 спортиста от целия свят. Агенцията Athletes USA е международен водач в маркетинга, представянето и организацията на профилирани акции, които обезпечават на нашите клиенти допустимо най-хубавите оферти за спортни стипендии.

Някои любопитни обстоятелства:
6 милиарда $ – годишни доходи на колежанските спортни стратегии в Съединени американски щати, в това число телевизионни права, продажби на билети, продажби на спортни сувенири и спонсорство.
1018 – броя на някогашните и сегашни студенти-спортисти от 107 страни, които са взели участие на последните Олимпийски Игри в Рио.
26 – броя на олимпийските медали в Рио, завоювани от някогашни и сегашни студенти-спортисти на Stanford University.

На презентацията ще приказваме за всичко: за организацията Athletes USA, за какво би трябвало да изберете Съединени американски щати, за критериите за кандидатстване, за метода, по който ви спомагаме, за колежанския спорт в Съединени американски щати, за спортните стипендии и по тази причина по какъв начин се разпределят, за триумфите на нашите клиенти, като ще ви представим и някои любопитни обстоятелства. По време на представянето ще имате опция свободно да задавате вашите въпроси към господин Андрей Андреев, Директор на Athletes USA за България и Източна Европа. След ревюто присъстващите ще могат да получат самостоятелни безвъзмездни съвещания на място.

За повече информация и регистрация посетете уеб страницата на организацията www.athletes-usa.bg или непосредствено се свържете с господин Андреев на телефон 0888 174 714.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР