В събота малко след 6 часа сутринта е получен сигнал

...
В събота малко след 6 часа сутринта е получен сигнал
Коментари Харесай

Починалата родилка, скрила от лекарите, че е бременна

В събота малко след 6 часа сутринта е получен сигнал за 22-годишна жена от Цветния квартал с коремна болежка ниско долу. Пристигналият на място екип е прегледал пациентката и й дал спазмолитици.

"В документите не се оповестява за съществуване на бременност. Става ясно, че дамата е претърпяла трансплантация на сърце преди към 2 години, пие медикаменти и има проблеми с месечния си цикъл. Тя обяснила, че свързва болките си с идно идване на месечния си цикъл ", съобщи доктор Рашева.

Десет минути, откакто екипът напуща адреса, още веднъж постъпва позвъняване, че дамата е родила. Веднага отива втори реанимационен екип с педиатър. Лекарите откриват, че е роден плод, а пъпната шнур е прекратена на място. Майката и бебето са откарани в АГ болница.

"Жената е била с ниско кръвно, само че съответна и с положителни витални индикатори. По този метод е превозена в АГ болница. Проблемно е било положението на бебето. Логично е, откакто има раждане, тя да бъде заведена в АГ поделение ", добави доктор Мая Рашева.

"Спешна помощ " води вътрешно следствие по случая. Резултати ще има най-рано след седмица.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР