В събота Калина Сакскобургготска - дъщерята на бившия министър-председател Симеон

...
В събота Калина Сакскобургготска - дъщерята на бившия министър-председател Симеон
Коментари Харесай

Беше агресивна, тъпчеха я с кисело мляко: Говори свидетел на катастрофата с Княгиня Калина  

В събота Калина Сакскобургготска - дъщерята на някогашния министър-председател Симеон Сакскобургготски, беше хваната с над 1. 5 промила алкохол в кръвта откакто блъсна преграда на хотел в Боровец. Стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба след случая. Вчера служителка в „ Царска Бистрица ”, която е била в колата с Калина, описа своята версия, че чиновници на хотела са били груби с Калина директно след удара в бариерата.

Наемателят на хотела, на чийто паркинг се случва злополуката, подава сигнал до полицията. Обадили му се негови чиновници, че жена се е блъснала два пъти в бариерата и в кашпата и се е пробвала да избяга. „ Тя беше боса и се разхождаше по този начин по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела по какъв начин се споделя, би трябвало да има ЕГН, само че не помнела кое е ”, описа мъжът по Нова телевизия. По думите му от самото начало след злополуката служителка на резиденция " Царска Бистрица " тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко. Донесла ѝ сред 6 и 8 кофички.

Появиха се изказвания, че чиновник на паркинга се е държал нападателно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. По думите на наемателя на хотела обаче експанзията идвала тъкмо от участничката в пътния случай. След злополуката тя подгонила негов чиновник и го блъснала с телефона си три пъти по скулата.

На мястото на удара минути по-рано е имало мъж. По щастливо стичане на събитията го избавя.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР