В събота и неделя няма да работи третата линия на

...
В събота и неделя няма да работи третата линия на
Коментари Харесай

Третата линия на метрото няма да работи в събота и неделя

В събота и неделя няма да работи третата линия на метрото. Причината е, че ще се свързва софтуерът на първите осем спирки от третия лъч с останалите четири - от " Красно село " до " Горна Баня ".
Още по тематиката
По цялото трасе от " Хаджи Димитър " до " Горна Баня " ще бъдат пуснати 10 влака, а данните от тестванията ще бъдат изпратени в немска лаборатория за издаване на документ.

Първият стадий от третия лъч на метрото бе публично открит в края на август. С стартирането на новите 8 станции общият брой на настоящите спирки на метрото станаха 43, а дължината на линиите доближи 48 км. На новите станции има стъклени загради против произшествия с височина 1,6 м, които разделят пероните и влака. Цялата трета линия ще има 21 км трасе с 21 станции и ще вози по 210 000 пасажери на ден.

Като опция през уикенда ще се движат рейсове по линията на третия лъч на метрото, осведоми заместник-кметът по строителството в София Ангел Джоргов.

" Спирките ще бъдат в непосредствена непосредственост до метростанциите, тъй че да бъдат относително комфортни за жителите. Това се прави от позиция на сигурност, тези проби да станат без съществуване на пасажери ", изясни той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР