В събота и неделя (10 и 11 април), в реални

...
В събота и неделя (10 и 11 април), в реални
Коментари Харесай

Метрото няма да работи по трета линия в събота и неделя

В събота и неделя (10 и 11 април), в действителни условия ще се извършат софтуерни съоръжения, настройки и тестови тествания на общите системи за ръководство и сигурност на настоящия сектор от Линия 3 и новото трасе на метрото от Министерски съвет „ Овча купел “ до Министерски съвет „ Горна баня “, което следва да бъде въведено в употреба, оповестиха от Столична община.
За задачата в събота и неделя настоящият сектор от третата линия на софийското метро от метростанция Министерски съвет “Хаджи Димитър “ до „ Красно село “ ще бъде затворен за пасажери.
 Правителството отпуска 20 млн. лева за модернизиране на метрото Правителството отпуска 20 млн. лева за модернизиране на метрото
Правителството отпусна на Столичната община 20 милиона лв. за покупката на нови 10 метровлака за третата линия метрото и за доставка и...
За напредване на жителите е обезпечен заместващ автобусен превоз, показва БГНЕС.
Общият програмен продукт на системите за ръководство и сигурност на двата сектора от третата метролиния е създаден и тестван в базите на изпълнителя в Германия (Siemens). Аналогични процедури са изпълнени през 2020 година по отношение на употребата на настоящия централен сектор от Линия 3 на метрото в София.
Ще бъдат тествани и нужни функционалности за общото трасе, като автоматизиран вход и излаз от депото в посока ж.к. ”Овча купел ”, което не може да стане в естествен експлоатационен режим на работа на настоящия сектор. Резултатите от тестванията ще послужат за узаконяване на системите за безвредно ръководство на придвижването по цялата трета линия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР