В събота деца и възрастни ще имат възможността да се

...
В събота деца и възрастни ще имат възможността да се
Коментари Харесай

Изкуството да “летиш” в Sofia Ring Mall

В събота деца и възрастни ще имат опцията да се научат изцяло гратис да ръководят супер дрона Tello.

Sofia Ring Mall ще е хазаин на новаторското събитие “Семеен ден с Tello”, на което всички почитатели на новите технологии ще се забавляват, до момента в който се учат по какъв начин да „ летят” с дрон

На 14 юли уредниците от DJI дават късмет на всеки самичък да усети тръпката да ръководи дрон. Тогава и деца, и родители ще могат да опитат сами по какъв начин работи хитовото устройство по време на образование. Това ще стане благодарение на опитни водачи и експерти, които ще им покажат всички яки функционалности, които предлага супер дрона Tello! Защото Tello e доста повече от съвременна играчка! Той има 14-ядрен процесор, доста полетни функционалности и асистентни стратегии за спомагателна сигурност при полет. Със своята 720p HD камера, дронът разрешава да се гледа видео в действително време на смарт телефон с приложението Tello. Освен това, дронът се ръководи от смарт телефон или безжично, посредством Bluetooth дистанционно управление.



Неповторими и вълнуващи преживяваният чакат децата, които ще се трансфорат в начинаещи водачи, правейки пробни полети и селфита в безусловно другарска и безвредна, следена среда.

Обучението е уместно за начинаещи и фенове и ще се извърши с безвредни дрончета, които са с величина, малко по-голяма от тази на кибритена кутийка.

Специалното събитие ще се състои на 14 юли 2018 година (събота) от 13 до 15 часа в Sofia Ring Mall, eтаж 2, DJI STORE.

За всички участници са планувани куп приятни изненади. Регистрирайте се авансово на:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WY9qzcIDU0qe_AtK9wndCVEZMWKLie7aVAkFogCfWyGr_A/viewform
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР