В събота, 22 юли, най-голямото дете на принц Уилям и

...
В събота, 22 юли, най-голямото дете на принц Уилям и
Коментари Харесай

Кейт изневери на себе си

В събота, 22 юли, най-голямото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън навърши 10 години. Принц Джордж е роден със ориста да бъде английски престолонаследник и напълно обикновено всички погледи да са вперени в него още от детството.
 Как поддържа форма Кейт Мидълтън
Как поддържа форма Кейт Мидълтън

Диетата и упражненията на принцесата

Родителите му пък са великодушни откъм обществени изяви с негово присъединяване. Често разгласяват и фамилни фрагменти, от които виждаме какъв брой са пораснали трите им деца. А традицията повелява за всеки рожден ден да се популяризира техен нов портрет.

Първият празник на принц Джордж не направи изключение. От кралския двор разгласиха фотография на порасналото момче, само че значима детайлност е, че този път той театралничи не пред обектива на. Тя има дългогодишна пристрастеност към фотографията и до неотдавна държеше да е единствената, която снима децата си.

Сега обаче за пръв път от осем години тази чест е била отредена на фотографа Мили Пилкингтън. Тя и преди е снимала кралските наследници. Нейно дело е и формалният портрет, разгласява във връзка петия рожден ден на принц Луис през май, предава Hello.
 Кейт Мидълтън, смачканият й тоалет на Уимбълдън и други нейни фешън провинения
Прегрешенията, които никой не елементарни на Кейт Мидълтън

Макар и не толкоз тежки

Очевидно дамата е съумяла да завоюва доверието на принцесата на Уелс, щом й е делегирала тази отговорност. Сигурни сме, че Кейт Мидълтън също е направила доста фотоси на рожденика и другите си две деца, само че очевидно избира те да са за персоналния списък и да остави формалните фрагменти на експертите. А и около всичките си задължения в последно време несъмнено не й остава време и да се подвизава като фен фотограф.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР