В събота, 11 марты ще се проведе поредното издание “Учи

...
В събота, 11 марты ще се проведе поредното издание “Учи
Коментари Харесай

“Учи с Левски“ припомня паметни мигове на „Герена“

В събота, 11 марты ще се организира следващото издание “Учи с Левски ”. То ще е част от събитието “Герена ” на 60 ”.

“Левскари,

Като част от събитието “Герена ” на 60 “ в събота, 11 март, ще се организира следващото издание на „ Учи с „ Левски “. Непосредствено преди мача на „ Герена “ против „ Ботев “ (Враца) взаимната акция на „ ПФК Левски “ и последователите на клуба, обърната напълно към децата, ще насочи взор към паметните мигове и велики победи на „ сините “ вкъщи.

За огромните играчи, оставили ни незабравими мемоари на „ Герена “, за непознатите и любопитни истории, за легендите и левскарския дух ще ни опишат изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и уредникът на клубния музей Петър Димитров, а в края на диалога всички присъстващи ще имат опцията да се снимат и вземат подписи от Билал Бари.

И това не е всичко! Както до момента, нашите сътрудници и изкусни сладкари от „ Cakey Bakey “ са подготвили специфични изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са ориентирани към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в границите на до 40 мин., тъй че на гостите ни да им бъде занимателно, прелестно и удобно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на „ Учи с „ Левски “ ще започва в събота, 11 март, на „ Герена “. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор „ А “ в 15:00 ч., където чиновници на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители!

Елате на „ Герена “, с цел да учим и да се забавляваме дружно! ”, приканва уеб сайтът на клуба.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР