В събота, 11 февруари, от 19:20 ч. bTV ще излъчи

...
В събота, 11 февруари, от 19:20 ч. bTV ще излъчи
Коментари Харесай

„7.8 по Рихтер: Бедствието“ през очите на специалните пратеници


В събота, 11 февруари, от 19:20 ч. bTV ще излъчи особено студио „ 7.8 по Рихтер: Бедствието “. Над 20 000 души изгубиха живота си, стотици хиляди са ранени, а милиони човешки ориси в Турция и Сирия са изменени вечно след земетресението със мощ 7.8 по Рихтер в ранните часове на 6 февруари.

Снимка: Редакторски екип


Трагедията отекна в феновете по целия свят, а bTV изпрати два екипа, които да предават за феновете в България още в понеделник – репортерите Бесте Сабри и Иван Георгиев и операторите Огнян Кръстев и Красимир Първанов, дружно с техническия помощник Марио Николчев. Към тях от през днешния ден се причисляват и Гергана Венкова с оператора Явор Владимиров.

Снимка: Редакторски екип


Журналистите съпреживяват събитията на място и вършат съпричастни както с трагичните истории на цели изчезнали фамилии, по този начин и с историите на вяра – за открити хора след дни под отломките. Те предаваха през последните дни от Адана, Османие, Газиентеп, Искендерун, Кахраманмараш и Антакия. Те не престават да описват и за работата на стотиците доброволци и спасители, за филантропичната рецесия, построените центрове и милионите дарения от целия свят.

Снимка: Редакторски екип


Водещите Ивайло Везенков и Виктория Готева ще показват от студиото в София и още гледни точки към нещастието, стотиците организации за помощ на потърпевшите в България и разказите на българските спасители, който отпътуваха да оказват помощ на терен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР