В рядко интервю, в което обсъжда музиката си, звездата Барбра

...
В рядко интервю, в което обсъжда музиката си, звездата Барбра
Коментари Харесай

Барбра Стрейзънд: Наричаха ме мравояд, бъркаха името ми...

В рядко изявление, в което разисква музиката си, звездата Барбра Стрейзънд споделя за възходите и паденията при започване на кариерата си, за сложния преход към поп музиката и за това по какъв начин е преодоляла подигравките с външния ѝ тип.

В нощта на 9 септември 1960 година 18-годишната си проправя път през Гринуич Вилидж до дребен клуб, наименуван " Бон Соар ", за да изнесе първото платено солово шоу в кариерата си .

" Спомням си, че вървях към клуба със остаряла жилетка от магазин за домашни използва и винтидж обувки от 20-те години на предишния век, които и до през днешния ден имам в дрешника си. По пътя си припомням, че си мислех: " това може да е началото на огромна смяна в живота ми. ", споделя тя пред „ Гардиън “. 

Въздействието на осъществяванията на Стрейзънд в " Бон Соар " - почнали довечера и траяли през идващите две години - слага началото на това, което ще се трансформира в една от най-успешните, устойчиви и в прочут смисъл невероятни кариери в историята на известната музика .

В същия интервал от време, в който реализатори като „ Бийтълс “ и Боб Дилън вършат гражданска война в света със стряскащо ново звучене, Стрейзънд се трансформира в техен противник в класациите с албуми, които по някакъв метод карат десетилетни песни да звучат като самобитна гражданска война. Две години след старта на работата ѝ в " Бон Соар ", " Колумбия Рекърдс ", същата компания, която неотдавна е подписала контракт с Дилън, поема цялостния надзор над артистичната ѝ кариера.

 

Мениджърите ѝ оферират дебютният ѝ албум да бъде запис онлайн от клуба, който я е стартирал. Като се има поради силата на концертите, които записват, тя чака да бъде разчувствана от записите. Но " когато ги чух, бях доста разочарована ", споделя тя. " Качеството не ми хареса. Това помещение не беше предопределено за звукозаписно студио. "

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР